Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen 2019: ‘Meedoen verkleint de kloof!’

Home/Geen categorie/Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen 2019: ‘Meedoen verkleint de kloof!’

Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen 2019: ‘Meedoen verkleint de kloof!’

In de aanloop naar de komende Provinciale Statenverkiezingen organiseert Burgerkracht Limburg op vrijdagmiddag, 15 maart 2019om 15.00 uur in het Lab bij het Gouvernement in Maastricht een lijsttrekkersdebat. Alle politieke partijen die in Limburg meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen worden uitgenodigd.

Het lijsttrekkersdebat gaat over actuele thema’s die ertoe doen voor Limburgers en die de komende regeerperiode voor het Limburgs Parlement van belang zijn: Bestaanszekerheid, Gezondheid, Jeugd, Participatie. Het verbindend thema is: ‘Meedoen verkleint de kloof!’

Burgerkracht Limburg organiseert het lijsttrekkersdebat in samenwerking met de provinciale koepel- en doelgroeporganisaties, de Dienst Kerk en Samenleving en L1. Met de organisatie van het lijsttrekkersdebat willen wij bevorderen dat kiezers zich bewust zijn van het belang om op 20 maart 2019 een weloverwogen stem uit te brengen.

Het debat wordt gevoerd en opgenomen in aanwezigheid van burgers van onder meer partnerorganisaties van Burgerkracht Limburg. L1 zendt het debat wellicht nog diezelfde dag uit. Na de uitzending is het debat te (her)bekijken via diverse kanalen.

About the Author:

Leave A Comment