Aankondiging – Grande finale ‘De kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’, op 29 juni in Panningen

Home/Geen categorie/Aankondiging – Grande finale ‘De kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’, op 29 juni in Panningen

Aankondiging – Grande finale ‘De kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’, op 29 juni in Panningen

 

Ontmoeten, meedenken, meedoen en aanpakken. Daar draait het om tijdens De Kracht van Limburg tournee met bijeenkomsten op tien locaties in heel Limburg.  Met pittige debatten, werkplannen en optredens van regionaal talent gaan inwoners én professionals samen aan de slag met de thema’s uit de Sociale Agenda: leren, werken en gezondheid.  Om successen te delen en vraagstukken te bespreken en van onderop én bovenaf Limburg te laten werken, te laten stromen. Om samen het verschil te maken en te komen tot dingen écht anders doen in het sociale domein.

 

Krachttour

De grande finale van de tournee DE KRACHT VAN LIMBURG. NETWERK IN UITVOERING! Is op 29 juni, van 14.00 – 19.00 uur, in de SIF-Fabriek te Panningen. Daar organiseren verkenners, Provincie Limburg, het Huis voor de Zorg, de Coöperatie Verbindend Leiden, Institute for Positive Health (IPH) en 4Limburg/Universiteit Maastricht samen een stevige, grootschalige ‘doorpak-dag’ met een feestelijk tintje. Gericht op verder bouwen aan De Vereniging Limburg.

Méér weten?

Lees bijgevoegde aankondiging en geef daarin aan dat u geïnteresseerd bent. Dan ontvangt u binnenkort de uitnodiging met informatie over het programma van De Kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!

meer weten klik hier

About the Author:

Leave A Comment